JUL 2025

Nisse lækkerier

Menuen indeholder:

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron 
  • Grønlangkål m. flæsk og pølse
  • Tartelet m. høns i asparges
  • Ris ala mande med kirsebærsauce 

Pris:
Kr. 199,- pr. kuvert ved minimum 4 kuverter 
Brød og smør kan tilkøbes til kr. 30,- pr. kuvert

Vi er gerne behjælpelige hvis de har specielle ønsker til julemenuen

Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Julemenu
JUL 2025

Julens favoritter

Menuen indeholder:

  • 2 slags sild med karrysalat
  • Fiskefilet med remoulade og citron 
  • Grønlangkål m. flæsk og pølse
  • Tartelet m. høns i asparges
  • Lun leverpostej m. bacon og champignon
  • Ribbensteg m. rødkål
  • Ris ala mande med kirsebærsauce 

Pris:
Kr. 259,- pr. kuvert ved minimum 8 kuverter 
Brød og smør kan tilkøbes til Kr. 30,- pr. kuvert

Vi er gerne behjælpelige hvis de har specielle ønsker til julemenuen

Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Julemenu ud af huset Dronninglund
JUL 2025

Stressfri Juleaften

Afhent juleanden inkl. skysauce (skal varmes) hos Dronninglund Hotel

Pris:
Kr. 165,- pr. person

Ris a la mande m. kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 55,- pr person

Bestilles inden 20. december og afhentes den 24. december mellem 12.00 og 14.00

Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Nytårsmenu ud af huset

Vores kok har kreeret en lækker nytårsmenu til årets sidste dag den 31. december.

Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter:
3 retter: pris pr. person kr. 269,-
4 retter: pris pr. person kr. 299,-
5 retter: pris pr. person kr. 349,-

Menuen:
Forret: Hjemmelavet spinatroulade med fyld af røget hellefisk og limecreme, serveret på bund af sprød salat. Hertil rustikt landbrød.
Mellemret: Smagsfuld hummersuppe
Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med rodfrugt-sauté, aspargeskartofler og rødvinsglace
Dessert: 3 slags oste med chutney og knas

Bestilling senest den 30. december på tlf.9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 og 14.00