
Nisse lækkerier
Menuen indeholder:
- 2 slags sild med karrysalat
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Grønlangkål m. flæsk og pølse
- Tartelet m. høns i asparges
- Ris ala mande med kirsebærsauce
Pris:
Kr. 199,- pr. kuvert ved minimum 4 kuverter
Brød og smør kan tilkøbes til kr. 30,- pr. kuvert
Vi er gerne behjælpelige hvis de har specielle ønsker til julemenuen
Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Julens favoritter
Menuen indeholder:
- 2 slags sild med karrysalat
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Grønlangkål m. flæsk og pølse
- Tartelet m. høns i asparges
- Lun leverpostej m. bacon og champignon
- Ribbensteg m. rødkål
- Ris ala mande med kirsebærsauce
Pris:
Kr. 259,- pr. kuvert ved minimum 8 kuverter
Brød og smør kan tilkøbes til Kr. 30,- pr. kuvert
Vi er gerne behjælpelige hvis de har specielle ønsker til julemenuen
Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Stressfri Juleaften
Afhent juleanden inkl. skysauce (skal varmes) hos Dronninglund Hotel
Pris:
Kr. 165,- pr. person
Ris a la mande m. kirsebærsauce kan tilkøbes for kr. 55,- pr person
Bestilles inden 20. december og afhentes den 24. december mellem 12.00 og 14.00
Bestil på tlf: 98 84 15 33 eller mail: info@dronninglundhotel.dk

Nytårsmenu ud af huset
Vores kok har kreeret en lækker nytårsmenu til årets sidste dag den 31. december.
Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter:
3 retter: pris pr. person kr. 269,-
4 retter: pris pr. person kr. 299,-
5 retter: pris pr. person kr. 349,-
Menuen:
Forret: Hjemmelavet spinatroulade med fyld af røget hellefisk og limecreme, serveret på bund af sprød salat. Hertil rustikt landbrød.
Mellemret: Smagsfuld hummersuppe
Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med rodfrugt-sauté, aspargeskartofler og rødvinsglace
Dessert: 3 slags oste med chutney og knas
Bestilling senest den 30. december på tlf.9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk
Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 og 14.00