BYERNE NÆR DRONNINGLUND

Tag til en af de nærliggende byer ved Dronninglund. Besøg Danmarks nordligste punkt, Skagen, som ligger 87 km væk, og få en tur med Sandormen ved Grenen. Du kan også tage turen til Blokhus, som er en lille hyggelig by med feriestemning, ishuse, caféer og vand. Trænger du mere til en shoppingtur? Så besøg Aalborg, kun 27 minutters kørsel fra hotellet.

Fra 27 minutter fra hotellet

Badestrand i Aså

Med det bløde sandstrand og det lave vand, så er stranden i Asaa perfekt til børnefamilier. Her kan alle være med. Så pak taskerne med badehåndklæder, spande, skovle, snacks og solcreme. Skal du ud med vennerne og boltre jer på et board ude på bølgen blå, så er Asaa strand også perfekt til det pga. det lave vand.

9 minutter fra hotellet

Voergaard Slot

Bag den brede voldgrav og de metertykke mure finder I et af Danmarks smukkeste renæssanceslotte med den fineste, private kunstsamling og de mest uhyggelige spøgelseshistorier.

14 minutter fra hotellet

Dronninglund Storskov

Dronninglund Storskov byder med sine 961 ha. på en naturoplevelse ud over det sædvanlige. I skoven finder du et net af spændende vandreruter, hvis forløb går gennem varieret og idyllisk natur.

6 minutter fra hotellet

Eventyrsstien

Tag på en spændende rejse i eventyrenes verden fra den grønne oase i udkanten af midtbyen på Dronninglund Naturparks Eventyrsti og op til det fortryllende slot. 

1 minutter fra hotellet

Dronninglund Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenters karakteristiske bygning leder tankerne hen på selveste Operahuset i Sydney, og sammen med den omkringliggende natur og de unikke udstillinger udgør det en mageløs helhedsoplevelse.

4 minutter fra hotellet

Møllegården

Besøg Dorf mølle / Møllegården som har en del arrangementer i løbet af året og ligger i utroligt smukke omgivelser. 

9 minutter fra hotellet

Dyreparken

Vil du have en dejlig dag med familien i dyreparken i Klokkerholm, kan du her møde kænguruer, alpakaer, lamaer, silkeaber, kaniner og mange andre dyr.

14 minutter fra hotellet

Veteran museum

På Hjallerup Mekaniske Museum kan man bl.a. opleve prototypen på en af Danmarks første el-biler, nogle af Danmarks ældste og fortsat fungerende traktorer, solbilen der krydsede Australien i 90´erne, Pastor Laiers Opel fra 1937 og meget meget mere.

11 minutter fra hotellet

Ude efter mere?

Hvad skal man se og opleve omkring Dronninglund?

Nordjylland er spækket med skønne oplevelser! Lige fra større seværdigheder, fantastiske madoplevelser og sjove aktiviteter til dig, som elsker at bevæge dig.
De mange muligheder er blot en kort tur fra Dronninglund!

 Få inspiration til din næste oplevelse her

Se flere oplevelser