Overnat på Dronninglund Hotel

Som en del af Danske Hoteller A/S kan du booke overnatning på Dronninglund Hotel, som centralt i forhold til Skagen og Aalborg.

Dronninglund Hotel er med sin charme og centrale placering midt i byen et ideelt udgangspunkt for en dejlig ferie. Beliggende i hjertet af byen og tæt ved Dronninglund Storskov, er det det perfekte sted at overnatte, hvis du vil nyde de naturskønne omgivelser i og omkring Dronninglund Storskov og den Jyske Ås.
Hotellets placering giver også gode muligheder for en oplevelsesrig ferie - om enten du er til golf, shopping, vandreture, det kulturelle eller noget helt femte.

Hotellet ligger kun 10 minutter fra motorvej E45, så du kan nemt komme til og fra byen!
Se hotelchefens anbefalinger på lokale oplevelser her.

Dronninglund Hotel byder på en hyggelig og hjemlig atmosfære - langt fra hverdagens stress og jag. I restauranten kan du endda også blive forkælet med de danske klassiske retter, som vi alle kender og elsker. 

Dronninglund Hotel

 

Booking af overnatning på Dronninglund Hotel kan enten ske pr. tlf. 9884 1533 eller info@slet-dette.dronninglundhotel.dk 

 

Du kan også booke på hotelapplikationen på: Hotel.ski.dk.
Den fungerer både til pc, tablet og mobiltelefon uanset mærke. Du skal ikke være tilmeldt aftalen for at benytte den.

Oprettelse til hotelapplikationen

Du skal være oprettet som bruger, for at du kan benytte applikationen. Login er kun nødvendigt, hvis du har behov for at se priser.
Login til applikationen er identisk med det login, du bruger til ski.dk. Hvis du forsøger at logge ind uden at have et login, vil du blive henvist til din SKI-administrator, som kan være behjælpelig med at få dig oprettet. Du skal blot indtaste hvilken organisation, du kommer fra.

Læs mere uddybende information på ski.dk