Sommermenu
Den danske sommer har så meget smagfuldt at byde på!
Fra 1. juni - 30. september 2024 serverer vi vores nye sommermenu alle ugens dage - dog søndag kun efter aftale.
Menu:
- Forret: Tortillarulle med røget laks, salat, creme og brød
- Hovedret: Supreme af kylling med sprødt skind, sommer-grønt og nye kartofler
- Dessert: Panna Cotta i jordbær-consume med hvid chokolade
Pris: Kr. 199,- pr. person
Reserver bord på
info@ eller tlf. 9884 1533 dronninglundhotel.dk
Stjerneskud
Hver fredag
Nyd lækre stjerneskud med frisk fisk hver fredag
Kun kr. 129,- pr. person
Book bord på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk
Stegt ål
Hver dag fra kl. 12.00
Kom og smag på sprøde og gyldne ål stegt på panden.
Stor portion:
Kr. 215,- pr. person
Venligst reservation senest dagen forinden på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk
Buffet
Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00
Skal det være nemt og lækkert?
Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.
Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.
Pris pr. person kr. 198,-
Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Gavekort: Middag for 2 inkl. 1 flaske vin
Mangler du gaven til ham/hende, som har det hele? Giv en en lækker madoplevelse på Dronninglund Hotel med et gavekort til en middag for 2 inkl. 1 flaske vin.
KUN kr. 500,- pr. gavekort
Køb dit gavekort på:
Tlf. 9884 1533 eller
info@ dronninglundhotel.dk
Vaffelstation
Start dagen godt ud med frisk morgenbrød, stort udvalg af pålæg og frugt, yoghurt, frisk honning og lækre vafler!
Slå dig løs i vores vaffelstation, hvor du kan lave dine helt egne vafler med topping efter eget valg.
Morgenmad serveres hver dag fra:
Kl. 08.00 - 10.00
Har du hørt om vores summende kollegaer?
På Dronninglund Hotel har vi vores egen bistade i baghaven. Det betyder, at du hver dag til morgenmad kan nyde godt af frisk, nyslynget og økologisk honning - direkte fra vores hårdarbejdende bier.
Læs mere om vores, og Danske Hotellers, samarbejde med High Flying Bees her
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne