Stegt ål

Hver dag kl. 12.00

Vi serverer stegt ål hver dag kl. 12.00

Stor portion:
Kr. 215,- pr. person

Venligst reservation senest dagen forinden på telefon 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

Buffet

Buffet

Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00

Skal det være nemt og lækkert? 

Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.

Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.

Pris pr. person kr. 195,-

Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

vinaften

Vin- og gourmet vildtaften

Lørdag d. 21. oktober 2023 fra kl. 18.00 - 22.00 inviterer vi til en fantastisk aften med lækre kvalitetsvine og vildtretter.

Vi får besøg af sommelier og vinkonsulent David Andreasen fra Vinslottet, som vil guide jer igennem en række kvalitetsvine, som passer til årstidens vildretter. Fordi, for at opnå den optimale oplevelse af fuglelivet og kronvildt, kræver det noget særligt af vinene - og det får I at smage her.

Vi har nøje sammensat menuen og vinene, hyggen er i højsædet og fortællingen bliver ikke for teknisk, så alle kan være med.

Se arrangement og menu

Pris: Kr. 795,- pr. couvert

Book og tilmeld på info@dronninglundhotel.dk eller tlf. 9884 1533

Kombinér aftenen med en overnatning inkl. morgenmad

Pris:
Kr. 800,- pr. dobbeltværelse
Kr. 700,- pr. enkeltværelse

Gavekort

Den perfekte gaveidé: et gavekort til en middag for 2 inkl. 1 flaske vin - KUN kr. 500,-

Kontakt os

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne