Stemningsvideo fra Dronninglund Hotel
Stegt ål
Hver dag kl. 12.00
Vi serverer stegt ål hver dag kl. 12.00
Stor portion:
Kr. 215,- pr. person
Venligst reservation senest dagen forinden på telefon 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
80'er menu
Genopliv nostalgien fra 80'erne med danske madklassikere
Fra 15. januar - 30. april 2024 tilbyder vi en lækker 80'er menu, som kan nydes mandag - lørdag fra kl. 12.00 - 20.00.
Menu:
- Forret: Tunmousse med brød og smør
- Hovedret: Oksefilet serveret med bearnaise sauce, pommes frites og grønt
- Dessert: Pandekager med is
Pris: Kr. 199,- pr. person
Reserver bord på
info@ eller tlf. 9884 1533 dronninglundhotel.dk
Stjerneskud
Hver fredag
Vi serverer stjerneskud hver fredag
Kr. kun 129,- pr. person
Book bord på telefon 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Buffet
Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00
Skal det være nemt og lækkert?
Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.
Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.
Pris pr. person kr. 195,-
Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Gavekort
Den perfekte gaveidé: et gavekort til en middag for 2 inkl. 1 flaske vin - KUN kr. 500,-
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne