Buffet dronninglund hotel

Buffet

Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00

Skal det være nemt og lækkert? 

Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.

Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.

Pris pr. person kr. 249,-

Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

Stjerneskud dronninglund

Stjerneskud

Hver fredag 

Nyd lækre stjerneskud med frisk fisk hver fredag

Kun kr. 129,- pr. person

Book bord på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Stegt ål

Stegt ål

Hver dag fra kl. 12.00

Kom og smag på sprøde og gyldne ål stegt på panden.

Stor portion:
Kr. 230,- pr. person

Venligst reservation senest dagen forinden på tlf. 9884 1533 eller info@slet-dette.dronninglundhotel.dk


Få hele oplevelsen - book vores Ålegilde-ophold med overnatning, morgenbuffet og lækker middag med ål i hele maj 2025.

Kun kr. 960,- for 2 personer

BOOK HER

Sommermenu på Dronninglund Hotel i Nordjylland
GÆLDER FRA 1. JUNI 2025

Sommer-menu

Smag på sommeren allerede fra 1. juni!

Vi tilbyder en dejlig sommermenu, der kan nydes mandag - lørdag fra kl. 12.00 - 20.00.

Menu:

  • Forret: Grønne asparges med en let hollandaise-skum og toppet med saltmandler
  • Hovedret: Friteret kylling med grillet sommergrønt, petit kartofler og honning/hvidløgssauce
  • Dessert: Passions Granité med karamelcreme og hindbærdrys

Pris: Kr. 249,- pr. person

Reserver bord på
info@slet-dette.dronninglundhotel.dk eller tlf. 9884 1533

Vaffelstation morgenbuffet
EKSTRA PÅ MORGENBORDET

Vaffelstation

Start dagen godt ud med frisk morgenbrød, stort udvalg af pålæg og frugt, yoghurt, frisk honning og lækre vafler!

Slå dig løs i vores vaffelstation, hvor du kan lave dine helt egne vafler med topping efter eget valg.

Morgenmad serveres hver dag fra:
Kl. 08.00 - 10.00

Nytårsmenu ud af huset
NYTÅR 2025/26

Nytårsmenu ud af huset

Vores kok har kreeret en lækker nytårsmenu til årets sidste dag den 31. december.

Vælg mellem 3, 4 eller 5 retter:
3 retter: pris pr. person kr. 269,-
4 retter: pris pr. person kr. 299,-
5 retter: pris pr. person kr. 349,-

Menuen:
Forret: Hjemmelavet spinatroulade med fyld af røget hellefisk og limecreme, serveret på bund af sprød salat. Hertil rustikt landbrød.
Mellemret: Smagsfuld hummersuppe
Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med rodfrugt-sauté, aspargeskartofler og rødvinsglace
Dessert: 3 slags oste med chutney og knas

Bestilling senest den 30. december på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Afhentning den 31. december mellem kl. 12.00 og 14.00