En håndfuld danske jordbær
JUNI - SEPTEMBER

Sommermenu

Den danske sommer har så meget smagfuldt at byde på!

Fra 1. juni - 30. september 2024 serverer vi vores nye sommermenu alle ugens dage - dog søndag kun efter aftale.

Menu:

  • Forret: Tortillarulle med røget laks, salat, creme og brød
  • Hovedret: Supreme af kylling med sprødt skind, sommer-grønt og nye kartofler
  • Dessert: Panna Cotta i jordbær-consume med hvid chokolade

Pris: Kr. 199,- pr. person

Reserver bord på
info@slet-dette.dronninglundhotel.dk eller tlf. 9884 1533

Stjerneskud dronninglund

Stjerneskud

Hver fredag 

Nyd lækre stjerneskud med frisk fisk hver fredag

Kun kr. 129,- pr. person

Book bord på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Stegt ål

Stegt ål

Hver dag fra kl. 12.00

Kom og smag på sprøde og gyldne ål stegt på panden.

Stor portion:
Kr. 215,- pr. person

Venligst reservation senest dagen forinden på tlf. 9884 1533 eller info@dronninglundhotel.dk

Buffet dronninglund hotel

Buffet

Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00

Skal det være nemt og lækkert? 

Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.

Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.

Pris pr. person kr. 198,-

Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk

Vaffelstation morgenbuffet
EKSTRA PÅ MORGENBORDET

Vaffelstation

Start dagen godt ud med frisk morgenbrød, stort udvalg af pålæg og frugt, yoghurt, frisk honning og lækre vafler!

Slå dig løs i vores vaffelstation, hvor du kan lave dine helt egne vafler med topping efter eget valg.

Morgenmad serveres hver dag fra:
Kl. 08.00 - 10.00

Bistade Dronninglund Hotel

Har du hørt om vores summende kollegaer?

På Dronninglund Hotel har vi vores egen bistade i baghaven. Det betyder, at du hver dag til morgenmad kan nyde godt af frisk, nyslynget og økologisk honning - direkte fra vores hårdarbejdende bier.

Læs mere om vores, og Danske Hotellers, samarbejde med High Flying Bees her

Refood certifikat

Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.

Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...

  • Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
  • Vi har små tallerkner på buffeten 
  • Vi modtager undervisning i madspild
  • Vi tilbyder doggybags til gæsterne