FunCenter Aalborg

Afstand: 17.82 Km

 | 28 31 21 01 |  info@funcenter.dk |  funcenter.dk | 
Skal din virksomhed på teambuilding eller holde julefrokost? Planlægger du polterabend, fødselsdag eller er I bare en gruppe venner, der skal have det lidt sjovt? Så er FunCenter det helt rette sted!

Centralt placeret i Aalborg finder du Aalborg FunCenter, som tilbyder et hav af sjove aktiviteter for alle aldre og aktivitetsniveauer. Her kan nævnes fire Eventhaller, Paintball, Lasergame, Escape Rooms og meget mere. FunCenter står klar til at underholde jer, hvis I mangler et sjovt indspark, mens I er på besøg i Aalborg, eller hvis firmaet skal ud og rystes sammen på en original måde.

4 store Eventhaller med over 25 aktiviteter

De 4 store Eventhaller byder på mere end 25 originale og alsidige aktiviteter som Bubble Soccer, Hamsterbolde, Symobrydning, WipeOut, Basket Battle, Lokumsræs, Bueskydnings Battle, Human Football Table, Rodeo Tyr og mange flere, og her kan de naturligvis skræddersy programmet, så det passer præcis til jeres ønsker. Med andre ord sidder de klar til guide jer til det perfekte arrangement og finde aktiviteter, der matcher jeres ønsker og aktivitetsniveau.

Paintball og Lasergame

I kan også prøve en hæsblæsende omgang Paintball på den store indendørsbane med gamle biler og fede dækninger! Her tilbyder de en lang række fede spilsetups, som med garanti kan få pulsen op. Skal det være lidt mere alsidigt, tilbyder de også Lasergame, hvor der er garanti for sjov og konkurrence uden blå mærker.  

Escape Rooms

Hvis samarbejdet skal testes, så er de 6 escape rooms det perfekte valg. Her skal I på 60 minutter løse en lang række opgaver og gåder, men det er lettere sagt end gjort, og hjernerne kommer virkelig på overarbejde.
I Fængslet er I en del af en masseflugt, hvor I skal bryde ud af jeres celle inden fængselsvagten vågner. I Morderen skal I finde frem til seriemorderen, der har huseret i Aalborg, inden han er over alle bjerge. I Bunkeren skal I sammen gøre alt hvad I kan, for at den radioaktive bombe ikke springe. I Ubåden gælder det om at finde en vej ud inden den synker. Hvis I er mere til det eksotiske kan I prøve kræfter med Junglen, hvor det her gælder om at finde en modgift og jeres placeringskoordinator i tide, og hvis I gerne vil på jagt efter det evige liv, så er det Boksen I skal vælge. Uanset hvilket rum I vælger, vil I få en oplevelse I sent vil glemme!

Caféområde

I cafeområdet er det muligt at nyde en lang række lækre drikkevarer, ligesom det er muligt at bestille mad til arrangementet. - I kan desuden også selv medbringe maden og spise den hos FunCenter. I cafeområdet kan I forresten også teste hvem der er bedst til at slå på den populære boksemaskine, eller hvem der kan bygge den fedeste minigolfbane. Har I fået lidt for meget sved på panden, findes der også bad- og omklædningsfaciliteter, som kan benyttes kvit og frit.

Husk altid at booke en tid på forhånd, inden I besøger FunCenter Aalborg, så de er helt klar til at tage imod jer.

Læs mere om Aalborg Funcenter i Aalborg…Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg
FunCenter Aalborg Fotograf: VisitAalborg