Gigantium Svømmehal

Afstand: 20.30 Km

 | +45 99 82 46 00 |  gigantium@aalborg.dk |  gigantium.dk | 
Aalborgs familiesvømmehal er placeret i Gigantium tæt på Aalborg Universitet og motorvejen. Vil du svømme baner, slappe af eller have en sjov dag med vennerne, er Gigantium Svømmehal lige noget for dig

Svømmehallen i Gigantium har alt hvad familien skal bruge til at slappe af og hygge sig. Svømmehallen har seks forskellige bassiner, alt lige fra baby-, børne- og familie-bassiner til 25-meter-bassin med otte baner, for ej at forglemme det populære springbassin med 1-, - og 5-meter-vippe og tilhørende klatrevæg. Når man så er færdig med at hoppe fra vipperne, så kan man altid tage en tur i rutsjebanen.

De store vinduer giver en god udsigt over området. Der tilbydes forskellige hold lige fra babysvømning til vandaerobic. Svømmehallen har også mange aktiviteter, som man kan se på deres aktivitetskalender. Hvis man er lidt af en vandhund, så kan man også melde sig ind i Aalborg Svømmeklub, hvor man også kan tilmelde sig forskellige hold. Svømmeklubben træner tirsdag og onsdag.

Wellness

Du kan også slappe af i wellnessområdet med bl.a. sauna, spa og koldtvandsbassin. Her har Gigantium Svømmehal taget velværeoplevelsen til det næste niveau. De har indført saunagus, som er en sauna behandling hvor man kan blive omsluttet af varmen og æteriske olier. Du kan se saunagus-tiderne her. Om mandagen er der familiedag i wellness hvor forældre med wellness-billet må tage deres børn med i wellnessområdet.


Læs mere om Gigantium Svømmehal i Aalborg…Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Vandrutsjebane indenfor Fotograf: VisitAalborg
to der svømmer Fotograf: VisitAalborg
Barn der svømmer Fotograf: VisitAalborg