Bangsbo Dyrepark

Afstand: 55.06 Km

 | +45 29 48 60 01 |  bost@frederikshavn.dk |  http://www.bangsbo.com | 
100 td land indhegnet skov og eng med ca. 40 fritgående dådyr og kronhjorte. Især spændende om foråret, når dyrene kælver og om efteråret, når dyrene er i brunst.

Udover hjortene er det også et godt sted at betragte fuglelivet, enten i skoven eller langs Bangsbo Å. Her kan man blandt andre se Stor Flagspætte. I dyrehaven findes der også egern, mus og skovsnegle.

Derudover kan man også komme og opleve floraen i Dyrehaven, da den er afvekslende. Her vokser udover de enorme ege- og bøgetræer bl.a. ask, ær, birk, el, hassel og hyld, men det er også muligt at støde på utroligt store og flotte rødgraner og den østrigske fyr.

Man kan følge 'oplevelsesstien' hvor kortborde fortæller om det man ser. Derudover findes 3 kondistier af forskellig længde.
Ved den nordlige indgang til Dyrehaven - lige efter Boolsens Stenhave - starter kondistierne: Gul rute 2,4 km, Rød rute 3,1 km og Blå rute 4,5 km.

I Dyrehaven findes også en naturlegeplads med madpakkehytte. Legepladsen er nyrenoveret og opfylder gældende regler om sikkerhed for brugerne.Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Bangsbo Dyrepark Fotograf: Bangsbo Dyrepark Copyright: Bangsbo Dyrepark