Galleri Hou

Afstand: 39.92 Km

21 68 15 66 |  st.spaanheden@gmail.com |  gallerihou.dk | 
Galleri Hou ligger midt i den lille by Hou og er placeret i stuehuset på Hugdrupgaard fra 1500-tallet. Galleriet byder på skiftende udstillinger, gratis adgang og et årligt kunsthåndværkermarked.

 

Galleri Hou har mange spændende kunstnere tilknyttet galleriet, hvor du kan købe et anderledes ferieminde med hjem til evigt minde om ferien i Nordjylland. I forbindelse med galleriet finder du nemlig også en galleributik, hvor du kan købe forskellige ting fremstillet af de kunstnere, der er tilknyttet Galleri Hou.

Chamerende bondegård

Oprindeligt var Hugdrupgaard en charmerende firelænget gård primært opført i 1500-tallet, mens stuehuset, hvor galleriet ligger, dog er fra 1912. Siden da er dele af gården blevet nedrevet og andre bygninger er kommet til. I 2015 blev der bygget en alternativ lagerbygning og en bygning, som skal bruges til det årlige, velbesøgte Kunsthåndværkermarked.

Besøg også Den lille Kreative, der ligger i en aftægtsbolig kaldet Kunst- og kulturhus Hou. Denne bygning er direkte nabo til Galleri Hou og har samme åbningstider, så det er bestemt også et besøg værd.

Læs mere om Galleri Hou ved Aalborg Kyst...Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Galleri Hou Fotograf: Destination Nord