Aalborg Zoo

Afstand: 16.11 Km

 | +45 96 31 29 29 |  info@aalborgzoo.dk |  aalborgzoo.dk | 
I Aalborg Zoo kan du opleve dyrene helt tæt på, når de udfolder sig i naturtro omgivelser. Ikke to dage er ens i et af Nordens største dyreparker.

Bevaring, bæredygtighed og dyreoplevelser – det er Aalborg Zoo!

Oplev dyrene på første række

I Aalborg Zoo bringer de dig tættere på dyrene end nogensinde før! Træd ind i naturtro omgivelser, hvor dyrene udfolder sig, og hver dag er en unik oplevelse. De er stolte af have besøgende fra alle generationer, og er åben 363 dage om året!

Mangfoldighed på højt niveau

Med over 100 eksotiske dyrearter er Aalborg Zoo ikke bare en attraktion, men en lærerig rejse gennem alle årstider. Årligt besøgt af 450.000 mennesker, stræber de efter at være en helårsoplevelse med hyggelige rammer og spændende events.

Naturens er den vildeste gave

Aalborg Zoo deler deres passion for naturen gennem engageret formidling. Glæd dig til lærerige og underholdende stunder med dyr fra hele verden, og nyd de mange dyreunger ved bl.a de asiatiske løver, tapirerne, de asiatiske dværgoddere og dværgflodhestene.

Tapir og unge

Fornøjelse og formidling

Dyrepasserne står klar hver dag til at dele viden og besvare spørgsmål. Aalborg Zoo bidrager aktivt til naturbevaring og har avlsprogrammer for truede dyrearter.

Aktiviteter for hele familien

Kom tilbage igen og igen for at opleve og medvirke i forskellige spændende aktiviteter, særudstillinger og arrangementer året rundt. I 2024 introducerer de "Verdensrummet" - en lærerig udstilling om FN's Verdensmål.

Madagaskarområdet

Træd ind i det nye Madagaskar-område og mød lemurer i deres vilde paradis. Oplev lemurerne både indendørs og udendørs med masser af klatremuligheder og aktiveringspunkter.

Halloween og Jul

Forvandlingen af Aalborg Zoo til et uhyggeligt hyggeligt univers sker til Halloween. Her kan hele familien hygge og gyse og blive klog på uddøde dyr og dyr, som er omgærdet af myter, overtro og måske heksekunst.

Besøg også den gamle have til Jul i Zoo, og få helt særlige oplevelser. Aalborg Zoo er indhyllet i magiske lyslandskaber og tusindvis af julelys, og her skabes uforglemmelige minder med familien. Det er her magien begynder.

Jul i Aalborg Zoo

International indsats

Aalborg Zoo går forrest i bevaringen af truede dyrearter, naturbevarelse og bæredygtighed. De spiller en central rolle i internationale projekter, samarbejder med organisationer og zoologiske haver for at fokusere på dyrebeskyttelse, avl, videnformidling og forskning.

Læs mere om deres bidrag til en bedre verden.

Dyreunger - vigtige brikker i naturbevarelse

Deres nuttede dyreunger er ikke kun søde, men også essentielle i Aalborg Zoos arbejde for naturbevarelse. De deltager aktivt i det europæiske avlssamarbejde for truede dyrearter, sikrer sunde bestande og arbejder for en bæredygtig fremtid. Du kan lige nu opleve unger bl.a. ved de asiatiske løver, tapirerne, dværgodderne og dværgflodhestene.

Løve med unger

 

Bæredygtighed i DNA'et

Som den første zoologiske have i verden, blev Aalborg Zoo ISO-miljøcertificeret i 1999, og bæredygtighed er en del af deres DNA. Strategisk styret af FN's Verdensmål, reducerer de forbruget af naturressourcer og engagerer sig i nationale og internationale naturbevarelsesprojekter.

Gør Aalborg Zoo til din baghave

Med et årskort bliver Aalborg Zoo din egen baghave. Leg på legepladsen, studer med udsigt til savannen, inviter venner til picnic eller nyd stille stunder på plænen. Få fri adgang til arrangementer, rabatter i vores spisesteder, Penny Lane og ZooShoppen og gratis besøg i andre danske zoologiske haver og attraktioner.

Isbjørn svømmer

Praktisk information

Aalborg Zoo byder på flere afslappende områder, hvor man kan slå sig ned og nyde den dejlige stemning i dyrenes univers. Medbring din madpakke eller grillmad til de opsatte griller, eller nyd lækker mad fra vores spisesteder.

Indgangen lukker en time før udgangen, så kom i god tid. Se åbningstider og priser her.

Velopdragne hunde er velkomne

Hunde er velkomne, og de skal holdes i snor. Vis hensyn til andre gæster, som måske ikke er lige så vilde med din hund som dig selv.

Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

Det er nemt at komme rundt i Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk.

De ser frem til at dele flere uforglemmelige øjeblikke med dig i Aalborg Zoo!

Test din viden: Hvad ved du om Aalborg Zoo?

Hvor meget ved du om Aalborg Zoo? Se om du kan de rigtige svar på testens 10 spørgsmål. Du finder de rigtige svar på denne side.Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
Fire lemurer Fotograf: Aalborg Zoo
Orangutang Aalborg Zoo Fotograf: Aalborg Zoo
Tiger i Aalborg Zoo Fotograf: Sussi Køber Copyright: Aalborg Zoo
Elefant i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Surikat i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Orangutang Unge i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Giraf i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Rød Panda i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Påfugl i Aalborg Zoo Fotograf: VisitAalborg
Fotograf: Aalborg Zoo
Fotograf: Aalborg Zoo
Fotograf: Aalborg Zoo
Fotograf: Aalborg Zoo
Fotograf: Aalborg Zoo
Fotograf: Aalborg Zoo