Christian d. 5's kone, Dronning Charlotte Amalie har givet den lille by i Østvendsyssel et kongeligt strejf. Hun så skønheden i området og købte Dronninglund Slot i 1690. Vil du ligesom hende nyde de naturskønne omgivelser i og omkring Dronninglund Storskov og den Jyske Ås, så er Dronninglund Hotel det perfekte sted at overnatte.

Hotellets centrale placering i forhold til Skagen og Aalborg giver også gode muligheder for miniferie, weekend- eller golfophold på Dronninglund Hotel.

Se hvilke muligheder, vi kan tilbyde lige netop dig.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Tilbring et par dage i skønne omgivelser på Dronninglund Hotel.

Læs mere

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Danske Hoteller A/S har skabt et unikt golfkoncept. Med en lang række hoteller og samarbejdende golfbaner i Danmark tilbyder vi "Golf for Alle".

Læs mere

På Dronninglund Hotel kan du få håndværkertilbud og firmaaftaler til fordelagtige priser. 

Læs mere

Er I en større gruppe, kan I med fordel drage nytte af vores gruppepriser.

Læs mere

Overnatning

til enhver smag og lejlighed


Siden blev udskrevet fra: https://www.dronninglundhotel.dk/overnatning/overnatning/ Udskrevet kl. 23:44 - torsdag d. 14. november 2019