DGI-Huset Nordkraft

Afstand: 16.74 Km

 | 96 20 24 00 |  nordkraft@dgihus.dk |  dgihusetnordkraft.dk | 
DGI-Huset i Nordkraft ligger i det gamle kraftværk i Aalborg, og med sine 5000 m2 og alsidige program, er DGI-Huset midtbyens mest spændende og moderne idrætsanlæg, for både børn og voksne i alle aldre 5.000 m2 af Nordkrafts samlede 30.000 m2 er omdannet til et mekka for kultur og motion med blandt andet sportshal, Nordjyllands største springanlæg, træningssale, Den Grønne Café, mødelokaler, fitnesscenter, samt Danmarks højeste (20 meter) og mest spektakulære indendørs klatrevæg. 

Idræt og motion i DGI-Huset

I DGI-Huset arbejdes der innovativt og udviklingsorienteret med nye koncepter og tilgange til idræt og motion. Alle motionister har adgang til en masse forskellige aktiviteter, lige fra badminton til klatring eller familietons, som er spring og leg for hele familien. Du har mulighed for at træne via det fleksible Clip’n’Fit (klippekort) eller via månedsabonnement.

Det eksklusive fitnesscenter, som er udstyret med de nyeste træningsfaciliteter, giver dig rig mulighed for individuel træning, og du kan naturligvis få udarbejdet et træningsprogram af en af husets dygtige instruktører, hvis du ønsker det.

Arrangementer i DGI-Huset

I DGI-Huset kan du også afholde polterabend, børnefødselsdag, din næste familiefest eller en sports- og aktivitetsdag for venner og familie.

Virksomheder har også mulighed for at benytte sig af det fleksible motionstilbud Clip'n'Fit. Desuden kan din virksomhed leje DGIs faciliteter til både idrætsmæssige formål, og til møder, kurser, teambuilding, messer, konferencer, etc. AV-udstyr stilles også til rådighed.

Den Grønne Café i DGI-Huset

I det daglige kan du i den Grønne Café vælge ud fra et varieret udbud af smoothies, samt sunde og lækre retter af årstidens bedste råvarer, som du enten kan spise i caféen med direkte udsigt til Danmarks højeste indendørs klatrevæg eller tage det med hjem. I caféområdet kan du logge på det trådløse internet.

Til alle arrangementer tilbydes der forplejning fra Den Grønne Café, hvor dygtige og kreative kokke gerne sammensætter en menu efter dine ønsker.

For information om DGI-Huset Nordkraft og åbningstider, læs mere på deres hjemmeside DGI-Huset Nordkraft i Aalborg...  

Opdateret af: VisitAalborg  | info@visitaalborg.com
Fotograf: VisitAalborg