Julebuffet pris pr. person kr. 225,-
Datoer:
17. og 24. november
8. og 15. december
Julebuffet bestående af:
- Marinerede sild
- Kryddersild
- Karrysalat
- Rejer m/mayonnaise
- Røget laks m/ slikasparges
- Fiskefilet m/remoulade og citron
- Tarteletter m/hønsekød i asparges
- Grillet laks m/ pesto
- Glaseret juleskinke m/gemüse
- Frikadeller m/surt
- Vendsysselsk grønlangkål m/ kogt flæsk, kogt og stegt medisterpølse, hamburgerryg, rødbeder, sennep og sukkerbrunede kartofler
- Ribbensteg m/rødkål
- Lun leverpostej m/ bacon og champignon
- Blodpølse m/ sirup
- Spegeskinke m/ melon
- Tartar m/past. æggeblomme, peberrod og kapers
- Sylte m/ rødbede
- Ris a la mande m/ kirsebærsovs
- Stort ostebord
- Masser af spændende brødsorter
Musik og dans på hotellet kl. 18.00-00.30
Natmad kl. 00.30
Hotdogs (byg-selv)
Kun kr. 48,- (mod forudbestilling)
Juletilbud på overnatning
Weekendophold med julebord, eftermiddagskaffe og velkomstdrink
KUN 545,- pr. pers.
Reserver bord og/eller ophold på tlf. 9884 1533 eller info(at)dronninglundhotel.dk