Anretning nr. 1

  • Marinerede sild m/karrysalat
  • Fiskefilet m/ remoulade og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål m/ kogt flæsk og pølse, sukkerbrunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Risalamande

KUN kr. 118,-

Anretning nr. 2

  • Marinerede sild m/karrysalat
  • Fiskefilet m/ remoulade og citron
  • Tartelet m/ hønsekød i asparges
  • Rejer m/ mayonnaise og citron
  • Vendsysselsk grønlangkål m/ kogt flæsk, medisterpølse, sukkerbrunede kartofler, rødbeder og sennep
  • Risalamande

KUN kr. 158,-

Ekstra tilbehør til anretninger (pris pr. person):

  • Brød og smør kr. 15,-
  • Ribbensteg m/rødkål kr. 25,-
  • Andesteg m/rødkål kr. 45,-
  • Mørbradbøf à la creme kr. 32,-
  • Lun leverpostej m/ bacon og champignon kr. 15,-
  • Røget laks m/asparges og dressing kr. 32,-
  • 1 tartelet m/ høns i asparges kr. 28,-
  • Rejer m/ mayonnaise kr. 28,-
  • Osteanretning kr. 35,-
  • Stuvet hvidkål m/ frikadeller kr. 25,-
  • Frikadeller m/ rødkål kr. 25,-

Bestil på tlf. 9884 1533 eller info@slet-dette.dronninglundhotel.dk

Anretningerne kan leveres fra fredag d. 5. november.