Velkommen til Dronninglund Hotel i Østvendsyssel. Dronninglund Hotel byder på en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser. Herfra er der ikke langt til områdets mange seværdigheder og naturoplevelser, såsom Dronninglund Storskov, Den Jyske Ås og Asaa strand og havn.

Hjertet af Dronninglund Hotel er den indendørs swimmingpool, hvor du efter en lang dag med gode oplevelser, kan tage en dukkert inden aftenens måltid i den hyggelige restaurant.

Er du ikke kendt i lokalområdet, så bare spørg os. Vi er lokalkendte og er altid klar til at fortælle om områdets oplevelser, aktiviteter og seværdigheder.

På hotellet kan du vælge mellem 72 værelser, så  uanset om det er en almindelig hotelovernatning, et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien eller en golfferie, er der lidt at vælge i mellem.

Dronninglund Hotel danner også gerne rammen om en din firmafest, din runde fødselsdag, foreningers generalforsamlinger, konferencer for private og offentlige virksomheder. Uanset hvad, vil du altid få kvalitet til fornuftige priser.

Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Velkommen

til Dronninglund Hotel


This page can found at: https://www.dronninglundhotel.dk/info/om-dronninglund-hotel/ Udskrevet kl. 12:53 - søndag d. 16. juni 2019