Adventure Minigolf

Afstand: 39.85 Km

51 24 35 07 |  info@halsstrandcamping.dk |  halsstrandcamping.dk | 
Skøn og næsten autentisk golfoplevelse med rigtige golfhuller, beplantninger, sten, vandterræn og sandbunker. Banerne er beklædt med kunstgræs som må betrædes - så familiens mindste kan sagtens være med.

Adventure Minigolf på Hals Strand Camping er en underholdende blanding af golf og minigolf. Den 12 hullers bane er næsten som en rigtig golfbane, bare i miniformat. Den er belagt med kunstgræs, og som i rigtig golf går man rundt på den, mens man spiller. Forhindringerne er også autentiske med beplantninger, vandterræn, sten og sandbunker. Dette gør banen attraktiv for alle aldre og niveauer.

Underholdning for hele familien

Adventure Minigolf er en super populær familieaktivitet. Banen er eventyrligt udformet og sjov at forcere, og kunstgræsbelægningen, som det er helt meningen, man skal betræde, gør det oplagt at medtage de yngste i spillet. Og når lækkersulten melder sig, kan der købes is, slik, vand, øl og kaffe på banen – og skulle sulten være til mad, tilbyder Grill & Isbaren et bredt udvalg af grillspecialiteter.

Dyst med familie, venner og kollegaer

Spillet er en herlig mulighed for alle legeglade sjæle til at invitere til dyst, hvad enten det er med familiemedlemmer, vennerne eller kollegaerne. I den friske luft er der lagt an til hygge med et spil, der kræver både koncentration, godt øjemål og en målrettet indsats, hvis man virkelig vil på scorekortet!

Golfnørdede oplysninger til dem, der vil være mester på en sommer!

Adventure Minigolf er en oplagt mulighed for at introducere børn og nybegyndere til golfsporten. Det ligner mere rigtig golf end almindelige mingolfbaner og derfor bliver oplevelsen en mere autentisk golfoplevelse. Her kan man blive fortrolig med putteren, en rigtig golfkølle, som bruges gennem hele Adventure Minigolfspillet - og man kan begynde at øve sig i at vurdere banens forløb og greenens kurver. Banens samlede par er 43 (slag) og ved hvert udslagssted er beskrevet hullets par, som er af varierende sværhedsgrad (par 3 til 5).

Handy information

Køllerne lejes i campingpladsens reception til kr. 40,- pr. barn eller voksen.
Booking er ikke nødvendig - i højsæsonen og ved større arrangementer kan der dog forekomme lidt ventetid.

Der skal forventes en spilletid på 30-40 min. for 4 personer.

Gratis parkering for alle.

Pladsen er åben for alle - både campister på pladsen og gæster, der kun ønsker at spille Adventure Minigolf.

Læs mere om Adventure Minigolf på Hals Strand Camping ved Aalborg Kyst.

Læs også om:

Aqua Park med surf hill rutschebane på Hals Strand Camping som også er åben for gæster, der ikke camperer på pladsen.

Kæmpe legeplads med hoppepuder og klappegeder på Hals Strand Camping som også er åben for gæster, der ikke camperer på pladsen.



Opdateret af: Destination NORD  | info@destination-nord.dk
minigolf hals strand camping Fotograf: VisitAalborg, InfoCenter Hals
Adventure Minigolf Copyright: Destination NORD
Adventure Minigolf Copyright: Adventure Minigolf