Stemningsvideo fra Dronninglund Hotel
Sommer Menu
Den danske sommer har så meget smagfuldt at byde på!
Fra 1. juni - 30. september 2024 serverer vi vores nye sommermenu alle ugens dage - dog søndag efter aftale.
Menu:
- Forret: Tortillarulle med røget laks, salat, creme og brød
- Hovedret: Supreme af kylling med sprødt skind, sommer-grønt og nye kartofler
- Dessert: Panna Cotta i jordbær-consume med hvid chokolade
Pris: Kr. 199,- pr. person
Reserver bord på
info@ eller tlf. 9884 1533 dronninglundhotel.dk
Stjerneskud
Hver fredag
Vi serverer stjerneskud med friske fisk hver fredag
Kr. kun 129,- pr. person
Book bord på telefon 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Stegt ål
Hver dag kl. 12.00
Vi serverer stegt ål hver dag kl. 12.00
Stor portion:
Kr. 215,- pr. person
Venligst reservation senest dagen forinden på telefon 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Buffet
Mandag-lørdag kl. 18.00-20.00
Skal det være nemt og lækkert?
Spring madlavningen over en enkelt aften og nyd vores skønne buffet, som serveres mandag til lørdag kl. 18.00 og kl. 20.00.
Buffeten indeholder 3 retter (forret, hovedret og dessert) med kød, diverse salater, grønt og brød. Retterne varierer fra dag til dag.
Pris pr. person kr. 198,-
Venligst reservation på tlf. 9884 1533 eller mail info@dronninglundhotel.dk
Gavekort
Den perfekte gaveidé: et gavekort til en middag for 2 inkl. 1 flaske vin - KUN kr. 500,-
Refood certifikat
Hos Danske Hoteller gør vi en stor indsats for at stoppe madspild og for genanvendelse.
Vi går ind for bæredygtighed, og med Dakas ReFood mærke kan vi derfor fortælle, at...
- Vi sorterer og har en genanvendelsesordning for madaffald
- Vi har små tallerkner på buffeten
- Vi modtager undervisning i madspild
- Vi tilbyder doggybags til gæsterne